Sain ensimmäisen koirani sekarotuisen Mustin ollessani 4-vuotias ja siitä lähtien on perheessäni ollut saksanpaimenkoiria, valkoinenpaimenkoira, chihuahua ja nykyisten rotujeni edustajia keeshondeja ja itäeuroopanpaimenkoiria.

 

Koirieni kanssa harrastan mm. agilitya, rally-tokoa, näyttelyjä ja pk-lajeja. Kuulun Suomen Keeshond ry:n jalostustoimikuntaan sekä olin mukana työryhmässä, joka kirjoitti itäeuroopanpaimenkoirien ensimmäisen jalostuksen tavoiteohjelman.

Jalostus, sukulinjat ja perinnöllisyysasiat ovat aina kiinnostaneet minua ja olenkin osallistunut mm. erilaisille terveys- ja jalostusluennoille, etsinyt tietoa aiheista ja perehtynyt omien rotujeni jalostus- ja terveystilastoihin. Olen myös käynyt Kennelliiton jalostusneuvojakurssin -21 ja -23 sekä syventävän kurssin -22 sekä olen pätevöity kehätoimitsija.

Kasvattajakurssin kävin vuonna -21 ja kennelnimi minulle myönnettiin alkuvuodesta -22. Kennelnimeni viittaa asuinkaupunkiini 'ympyräkaupunki' Haminaan.

Perustan kasvatustyöni rotumääritelmän sekä jalostustavoiteohjelmien mukaisten terveiden  harrastuskoirien kasvattamiseen ja omalta osaltani haluan lisätä terveyttä ja jalostuspohjan laajuutta molemmissa roduissa. Koirani tutkitaan kattavasti ennen mahdollista jalostuskäyttöä.