Pentuja/Puppies

Pentuja/kotia etsii

  • HUOM! Yhteydenottoja koskien Veon pentuja on viimeaikoina tullut paljon, joten jos jostain syystä en ole vastannut juuri sinulle, laitathan uutta viestiä. Tarkoituksella en ole ignoorannut ketään, pahoittelut :-)
ALUSTAVA SUUNNITELMA VEO-PENTUEELLE ON KEVÄÄLLÄ 2024, jos kiinnostaa, ota yhteyttä.

Olethan miettinyt pennun/koiran hankintaa? Onhan myös muu perheesi koiran hankinnan kannalla?  Koira vaatii sitoutumista koko 10-15+ vuoden elinajalleen. Pohjattoman rakkauden ja ilon lisäksi koira tuo mukanaan paljon vastuuta ja kuluja.

Olethan tutustunut rotumääritelmään ja rodun käyttötarkoitukseen? Mitä haluat koirasi kanssa harrastaa? Oletko valmis käyttämään aikaa turkinhoitoon? 

Luokseni saa tulla tutustumaan koiriin ja minulta ostaessasi pennun, saat kattavat hoito-ohjeet sekä elinikäisen tuen. Haluan kuulla kasvateistani ja toivon molemminpuolista yhteydenpitoa. 

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä mikrosirulla ja rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon. Mukaan saat kirjallisen hoito-ohjeen lisäksi pentupaketin.  

Varatessasi pennun, huomioithan, että perin pennuista varausmaksun, joka vähennetään pennun kauppahinnasta. Pentu on sitovasti varattu vasta, kun siitä on maksettu varausmaksu. Varausmaksua ei palauteta, mikäli ostaja peruu varauksen. Pentuja en myy osamaksulla.

Jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta, jos jompikumpi roduista kiinnostaa, niin otan yhteyttä!

Linkkejä:

Hankikoira.fi