Pentuja/kotia etsii

Pentuja/kotia etsii

SIJOITUSKOTIA ETSII 21.6 SYNTYNYT KEESHONDNARTTU, TERVEISTÄ, LAAJALTI TUTKITUISTA, HIENOLUONTEISISTA JA NÄYTTELYISSÄ PALKITUISTA VANHEMMISTA, 

SUKUTAULU

Sirpa on reipas ja rohkea, melkein jo sisäsiisti tyttö, joka rakastaa touhuta ihmisten kanssa. 

Sirpa on saanut ensimmäiset rokotukset 16.9.2022.

ETSIN RAKASTAVAA, AKTIIVISTA JA YHTEISTYÖKYKYISTÄ SIJOITUSKOTIA 150KM SÄTEELLÄ HAMINASTA.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI LOMAKKEELLA, NIIN OTAN YHTEYTTÄ, KIITOS :-)Olethan miettinyt pennun/koiran hankintaa? Onhan myös muu perheesi koiran hankinnan kannalla?  Koira vaatii sitoutumista koko 10-15+ vuoden elinajalleen. Pohjattoman rakkauden ja ilon lisäksi koira tuo mukanaan paljon vastuuta ja kuluja.

Olethan tutustunut rotumääritelmään ja rodun käyttötarkoitukseen? Mitä haluat koirasi kanssa harrastaa? Oletko valmis käyttämään aikaa turkinhoitoon? 

Luokseni saa tulla tutustumaan koiriin ja minulta ostaessasi pennun, saat kattavat hoito-ohjeet sekä elinikäisen tuen. Haluan kuulla kasvateistani ja toivon molemminpuolista yhteydenpitoa. 

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä mikrosirulla ja rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon. Mukaan saat kirjallisen hoito-ohjeen lisäksi pentupaketin.  

Varatessasi pennun, huomioithan, että perin pennuista varausmaksun, joka vähennetään pennun kauppahinnasta. Pentu on sitovasti varattu vasta, kun siitä on maksettu varausmaksu. Varausmaksua ei palauteta, mikäli ostaja peruu varauksen. 

Jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta, jos jompikumpi roduista kiinnostaa, niin otan yhteyttä!

Linkkejä:

Hankikoira.fi