Pentuja/Puppies

Pentuja/kotia etsii

Pennut syntyneet 27.6, 3 tyttöä ja 4 poikaa, tytöt varattu. Tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta. 

Olethan miettinyt pennun/koiran hankintaa? Onhan myös muu perheesi koiran hankinnan kannalla?  Koira vaatii sitoutumista koko 10-15+ vuoden elinajalleen. Pohjattoman rakkauden ja ilon lisäksi koira tuo mukanaan paljon vastuuta ja kuluja.

Olethan tutustunut rotumääritelmään ja rodun käyttötarkoitukseen? Mitä haluat koirasi kanssa harrastaa? Oletko valmis käyttämään aikaa turkinhoitoon? 

Luokseni saa tulla tutustumaan koiriin ja minulta ostaessasi pennun, saat kattavat hoito-ohjeet sekä elinikäisen tuen. Haluan kuulla kasvateistani ja toivon molemminpuolista yhteydenpitoa. 

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä mikrosirulla ja rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon. Mukaan saat kirjallisen hoito-ohjeen lisäksi pentupaketin. 

Ottaessasi yhteyttä, kerrothan itsestäsi, koirataustastasi ja mitä tulet mahdollisesti koiran kanssa harrastamaan. En lupaa pentua, ennen kuin olen tavannut sinut henkilökohtaisesti.

Varatessasi pennun, huomioithan, että perin pennuista varausmaksun, joka vähennetään pennun kauppahinnasta. Pentu on sitovasti varattu vasta, kun siitä on maksettu varausmaksu. Varausmaksua ei palauteta, mikäli ostaja peruu varauksen. Pentuja en myy osamaksulla.

Jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta, jos jompikumpi roduista kiinnostaa, niin otan yhteyttä!

Linkkejä:

Hankikoira.fi